více...

05.11.2016 00:00

Dostala jsem krásnou nabídku - složit písničku pro charitativní CD Do Indonésie nejen za pohádkou. Písničku To se mi líbí na něm zpívá Tonya Graves. Křtít se bude 12. listopadu v Říčanech a všichni tam budete srdečně vítáni! Tady najdete všechny informace:

 

 

Indonéské odpoledne pro všechny a křest jedinečného CD pro děti! Chcete poznat lékaře z organizace DORRA? Chcete, aby se vaše děti pobavily a něco se naučily? Chcete pomoci smysluplnému zdravotnickému projektu na indonéském Lomboku? Tak poleťte s námi, nebuďte líní - prozkoumáme celou Indonésii! 

KDY?

V sobotu 12.11. 2016, v 15h!

KDE? V Centru Na Filace, Máchova 2530/3a, Říčany!
PROČ? Svou účastí na křtu nebo koupí CD pomůžete zdravotníkům z organizace DORRA pomáhat dětem a jejich rodičům na indonéském Lomboku! Možná právě díky vám DORRA získá skútr - MUDr. SKÚTR, který pomáhá tam, kde je potřeba! Bez něj by se lidé z DORRA ke svým pacientům a školákům nedostali.

CD "Do Indonésie nejen za pohádkou" - je plné originálních pohádek, říkanek a písniček v indonéském stylu! Dvojí dárek - CD, kterým někoho potěšíte a jiným pomáháte! Jedinečný vánoční dárek. 

KDO mimo jiné přijde? Tonya Graves (zpěvačka), Jana Rychterová (zpěvačka a moderátorka ČRo Rádia Junior), Eliška Klučinová (vícebojařka z Olympiády v Riu), kapela Superka, taneční skupina Kintari, Petra Lazáková (autorka CD a rozhlasová redaktorka, projektová koordinátorka DORRA), Dalibor Stoszek (zakladatel a lékař organizace DORRA – Doctors for Asia)... a možná i VY - vy, díky kterým budeme moci i nadále pomáhat v Indonésii :-) 

PODROBNOSTI o akci, ukázky z CD, fotky a videa ze zdravotnického projektu DORRA na Lomboku najdete zde:
www.dorra-doctors.cz
https://www.dorra-doctors.cz/cd-ktere-pomaha

Zpět